Odpovědi redakce Games.cz v záznamu Social Club #2
zdroj: tisková zpráva

Odpovědi redakce Games.cz v záznamu Social Club #2

19. 4. 2014 18:15 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Už podruhé usedli Pavel, Martin a Petr v klubovně Games.cz a během natáčení druhého dílu podcastu Social Club odpovídali na vaše všetečné dotazy z emailu a živého chatu. Do něj už se sice nyní zapojit nemůžete, ale to vám samozřejmě nebrání ve shlédnutí záznamu celé debaty, jejíž součástí je i atraktivní soutěž o hodinky World of Tanks.

Ve druhém Social Clubu jsme se hned z kraje věnovali hlavně novému Levelu 241, který vyšel koncem týdne a vedle Mount & Blade: Warband, jako plné hry zdarma, nabízí i hromadu zajímavého čtení, o kterém se rozpovídali hlavně Petr a Martin.

Následné emailové dotazy pak otevřely mimo jiné témata jako E3 2014, výmluvnost herních vývojářů na sociálních sítích nebo Petrovy tipy na zajímavá JRPG. V chatu pak padly zásadní dotazy na pracovní minulost Martina Bacha, na okolnosti, za kterých se Petr Poláček nechá ostříhat dohola a Drakenův "dlouhodobý pobyt v Thajsku".

Zkrátka, bylo toho hodně a vše jsme uzavřeli exkluzivní soutěží o pravé ruské hodinky s motivem World of Tanks.

zdroj: Archiv

Dotazy do dalšího Social Clubu můžete už nyní posílat na email podcast@games.cz nebo je osobně namluvit na záznamník telefonního čísla 226 258 505.

Nejnovější články