Fight Club #69 - bacha na módní slova!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #69 - bacha na módní slova!

10. 3. 2012 15:19 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Jen se podívejte, co všechno se dělo při natáčení Fight Clubu 69. Jsme profesionálové, takže žádné trapné pauzy nebo přežblepty nebyly (a ty, které byly, jsme profesionálně vystřihli, cha). V HáDé videozáznamu (točeno na separé kamerostroj) budete hodinu poslouchat Martina Vaňa – podnikavého vývojáře, který sytil vaše herní smysly v sérii ArmA a momentálně se věnuje pořádání konference Indie Games CZ, potažmo průzkumu podivuhodných teritorií webových a reálně-virtuálních her Age of Defenders a Artemis. Prostě má rád digitální světy a LARPy.

V dalších blocích jsme se věnovali Steam Boxu, ovladačům budoucnosti (Myšlenkové ovládání!), Assassin's Creed III, Karlu Mayovi a Peteru Molyneuxovi, který vyskočil z letadla Lionhead. Samozřejmě jsme v dotazech nezapomněli na Mass Effect 3 a na spoustu dalších témat a podnětů, nad kterými jsme hlavy moudře dali dohromady. To když uděláme, tak pak jsou erupce na Slunci a tento týden byly opravdu velké! Sorry. Možná za to může Mikoláš Tuček, který se celou dobu cudně schovával mimo záběr. On je prostě takový. Skromný, ale vtipný. Tak si nás pusťte a užívejte víkend.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o akční RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning pro Xbox 360. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články