Fight Club #296 HD: Krabí maso
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #296 HD: Krabí maso

15. 10. 2016 15:47 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Mafia III je venku a debatě o česko-americkém pokračování české herní série jsme se samozřejmě nevyhnuli ani ve Fight Clubu. Po Honzovi Slavíkovi, jehož recenzi vám určitě doporučujeme k přečtení, se ke hře od Hangar 13 vyjádřilo i osazenstvo naší klubovny, tentokrát ve složení Pavel Dobrovský, Martin Bach, Adam Homola a Vašek Pecháček. A přestože si debata o třetí Mafii zabrala největší díl podcastu, dostali jsme se i k jiným tématům.

Pavla zaujala VR hra Lone Echo od Ready at Dawn. Martina zase vyjádření šéfa prodeje her Amazonu, který se nechal slyšet, že herní branže prochází v roce 2016 těžkou zkouškou, co se týče prodejů her, a přidal i několik zajímavých důvodů, proč k této stagnaci dochází. Na závěr jsme se, jako vždy nevykašlali na na vaše dotazy z mailu a z chatu.

Audio verzi Fight Clubu #296 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články