Fight Club #117 HD: PC pod televizí
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #117 HD: PC pod televizí

16. 2. 2013 11:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste v úterý (správně, už ne středa, ale úterý) prošvihli živý přenos z natáčení našeho podcastu Fight Club ve studiu PlayZone a audio záznam vám nestačí, můžete si to nyní vynahradit s tradičním videozáznamem, ve kterém se představí Pavel jako moderátor, Lukáš jako terminátor, Petr jako deratizátor a Lukáš Macura jako ...náš host. Lukáše (Macuru) už znáte, byl u nás už mnohokrát, takže se to tentokrát obešlo bez rozhovoru a rovnou se šlo na temátka, která byla opravdu výživná.

 

...

 

Díky vhledu Lukáše Macury do vztahů vývojářů a distributorů jsme se podívali na problémy českých studií Amanita a CBE s podivně se chovající britskou firmou Lace Mamba. Hned poté jsme se nechali ozářit progresivními myšlenkami Gabea Newella ohledně budoucnosti PC platformy, ale suchou nit jsme nenechali ani na zamýšlené spolupráci Valve a režiséra J. J. Abramse. A co nám tam pak ještě zbylo? Žádný odpad, nýbrž zajímavé ideje studia Obsidian ohledně dalšího Falloutu respektive Star Wars RPG. Řekli jsme si, proč se dalšímu Mass Effectu nemá říkat Mass Effect 4 a ještě jsme se skupinově dojali nad Kickstartrem Dreamfall Chapters, hřebíku do rakvičky série Longest Journey / Dreamfall, po němž se léta volalo. Pokud jde o soutěž, tak je tentokrát vpravdě speciální: Lukáš Macura hodil do placu výhru v podobě libovolného titulu od Cinemaxu. Už máte Inquisitora?

Jestli si pustíte podcast #117 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články