Závody superbiků v Driveclub Bikes si už teď můžete užít i bez základní hry
zdroj: tisková zpráva

Závody superbiků v Driveclub Bikes si už teď můžete užít i bez základní hry

28. 10. 2015 13:03 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci závodní arkády Driveclub představili v rámci pařížské výstavy rozšíření zaměřené na motocykly. Překvapením však je, že se jedná o samostatně hratelný datadisk, který si zájemci mohou už nyní pořídit na PS Storu. Driveclub Bikes nabízí novou závodnickou tour, spousty motocyklů a řadu závodních eventů, to všechno za 15 euro pro majitele původní hry, potažmo za 20 pro ty, co Driveclub nemají.

Driveclub Bikes nabízí kompletní kampaň s řadou závodů, které můžete absolvovat v sedle jednoho z 12 superbiků včetně Kawasaki, Hondy, BMW, Yamahy, Ducati a tak dále. Motorky i své jezdce si můžete vizuálně upravit, abyste si obojí poznali, až budete s ostatními hráči závodit v multiplayeru. A pozor, vaše výsledky ze závodů v Driveclub Bikes se také započítávají na konto domovského klubu, takže úspěchy v jízdě na motorkách si můžete odemykat nové odměny, výzvy a jiné drobnosti i v základním Driveclubu.

zdroj: Archiv

Samozřejmě si můžete na kterékoli trati a v jakémkoli módu vytvářet vlastní závody včetně volby počasí, ale své schopnosti nejlépe otestujete v konkrétních výzvách, které připraví jiní hráči, potažmo vy pro ně.

Driveclub Bikes zkrátka nabízí to samé co Driveclub, akorát závodíte na motorkách, což je znamená dost odlišný zážitek – to je třeba přiznat.

Nejnovější články