Zářijovou novou sezonu seriálu Heroes doprovodí dvě hry
zdroj: tisková zpráva

Zářijovou novou sezonu seriálu Heroes doprovodí dvě hry

13. 7. 2015 14:09 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Seriálovým fajnšmekrům jistě neunikl fakt, že se letos na podzim chystá pokračování seriálu Hrdinové s originálním názvem Heroes Reborn. A ačkoli to u seriálů tak docela nebývá zvykem, tentokráte se dočkáme herního doprovodu. Tím bude hned dvojice titulů Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. Druhý jmenovaný bude drobnějším titulem zaměřeným na mobilní platformy, avšak Gemini nabídne seriálovou zábavu hráčům na PC, na konzolích a na Macu. A především té dospělejší z her je věnován i následující trailer, který našeptává, že by se mohlo jednat o vcelku zajímavý titul.

Ten vyvíjí tým Phosphor Games Studio a jak to tak vypadá, tak minimálně po grafické stránce je nač se těšit – Gemini bude využívat Unreal Engine 4. Samotný příběh hry se pak bude odvolávat k pokračování série a představí nám hrdinku jménem Cassandra, jež se snaží vyrovnat se svou minulostí, ať už to znamená cokoli. Cestou pak bude pochopitelně také objevovat vlastní nové schopnosti a jak je z ukázky vidno, Cassandra bude někomu přinejmenším nepohodlná.

zdroj: Archiv

Mobilní Enigma pak sleduje příběh Dahlie, která se rovněž za pomocí svých superschopností pokouší dostat ze zajetí vládního zařízení jménem The Quarry. Jak vidno, dočkáme se rovnou dvojice příběhů se dvěma odlišnými postavami s tím, že obě tato vyprávění budou některými seriálovými postavami propojená.

A ve finále se také můžete podívat na oficiální stránku projektu Heroes Reborn, jež funguje jako příslib dostatku zábavy všem fanouškům – autoři ti zřejmě s návratem k této sérii myslí vážně a letos na podzim by nás tak mohlo čekat něco skutečně velkého. Zatím však nevíme, zda na podzim vyjdou i oba citované tituly.

Nejnovější články