Zaklínač 3: Divoký hon vyjde příští rok i na PS4
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 3: Divoký hon vyjde příští rok i na PS4

21. 2. 2013 13:11 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv se to dle prohlášení z CD Projektu čekalo, je dobré mít informaci potvrzenou jasnou deklarací. Adam Badowski potvrdil, že Zaklínač 3: Divoký hon vyjde v roce 2014 i na PlayStation 4. Což je krok skvělý jak pro CD Projekt, který dále expanduje na konzolové pole, tak pro Sony, které získá do své stáje další RPG, byť multiplatformní. 

Adam Badowski říká: „Byla to vzrušující chvíle, být přizván ve společnosti legendárních vývojářských jmen typu Bethesda, LucasArts, EA, Ubisoft nebo Activision jako jeden z týmů, které budou pracovat na titulu, co vyjde tak brzy v životním cyklu PlayStation 4“. CD Projekt vše držel pod pokličkou, ale prohlášení o high-end konzolích mnohé naznačila. Nyní je to ale oficiální.

Badowski potvrzuje, že silnější konzole jim umožnil pracovat lépe s jejich novým enginem. „Nový hardware nám dává možnost vytvořit něco velkého. Můžeme pracovat s novou konzolí od jejího zrodu a to nám umožnilo vydusit náš vlastní REDengine 3 až k limitům, které zvládne nový PlayStation zobrazit. Tahle konzole je nová, má spoustu inovativních řešení a těšíme se na jejich využití v naší hře“.

Dá se očekávat, že Zaklínač 3 vyjde i na novém Xboxu, ale momentálně se zdá být důležitějším kdy přesně. Protože z doposud představených titulů pro PS4 to vypadá, že nová konzole bude mít opravdu silnou sestavu pro první měsíce launche... a Zaklínač 3 by tuhle partičku určitě ještě vylepšil.

Nejnovější články