Vzhůru na battle royale do Černobylu s Fear the Wolves
zdroj: tisková zpráva

Vzhůru na battle royale do Černobylu s Fear the Wolves

29. 8. 2018 12:39 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Minulý týden vás po odkladu před příchodem stalkerovského early accessu varoval Vašek a jeho chvíle právě nastala. „Těšit“ se můžete na spoustu radiace, zmutované vlky, dynamické počasí a unikátní atmosféru chátrajícího Černobylu, kde musíte mezi stovkou hráčů vyhrát svoje místo na slunci, respektive v helikoptéře, která vás ze zamořeného pekla odnese pryč.

Fear the Wolves chce představovat svěží mix PvP a PvE, protože jaké jiné prostředí by pro hráče mělo představovat hrozbu, než Černobyl poznamenaný desetiletími radioaktivního záření. A když přežijete všechny útoky vlčích mutantů, radiaci a další anomálie, zjistíte, že v záchranné helikoptéře je místo akorát pro jednoho.

A nezáleží na tom, jestli budete tím opravdovým posledním přeživším, nebo všechny ostatní prostě jen předběhnete, čapnete záchranné lano a pošlete jim z vrtulníku vzdušný polibek. Hrát můžete v týmu či sólo jako opravdoví osamělí vlci, ale zachránit se může vždycky jen jeden.

zdroj: Archiv

Vostok Games ve spolupráci s Focus Home Interactive pro hru připravují spoustu dalšího obsahu, především nových map a módů. Na PC si můžete přístup do předběžného přístupu Fear the Wolves kupovat už teď, k dostání je za 20 eur na Steamu, zatím se smíšenými hodnoceními. Vydání na konzole se chystá příští rok, stejně jako plná počítačová verze.

Nejnovější články