V survival adventuře Breached se snažíte přežít i zjistit příčiny konce světa
zdroj: tisková zpráva

V survival adventuře Breached se snažíte přežít i zjistit příčiny konce světa

22. 4. 2016 11:40 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Sci-fi adventura Breached stojí především na puzzlech a logických hádankách. Ocitněte se v ní v roli Cora Valotta, který se v roce 2245 probral na neznámém místě z kryospánku a sám si není ani jist tím, jak dlouho vlastně spal. Jisté je ale to, že zbytky kolonie okolo něj je v troskách. Teoreticky jej ale nemusí ztráta okolní civilizace moc trápit, protože kyslíku má Corus již jen na týden. 

Naštěstí váš hrdina nepropadne odevzdané zachmuřenosti a rozhodne se něco s krizovou situací udělat. Bude zapotřebí začít shromažďovat suroviny, kontrolovat jejich stav a přitom budete moci řešit, co se to kolem vlastně stalo a proč je svět v takovém stavu, v jakém je.

K tomu bude sloužit i Corův vlastní deník, který ale bude třeba dekódovat. Ani sám Corus totiž neví, co jeho vlastní záznamy znamenají. Na to konto slibují autoři zajímavý datamining, jenž bude nadále doplněn průzkumem nehostinného světa. Atmosféru hry a ráz krajiny odhaluje nová upoutávka.

zdroj: Archiv

Nepřekvapivě je krajina posetá troskami a pozůstatky předchozích obyvatel. Proč je potkal tento neblahý osud je hlavní záhadou hry. V rámci průzkumu a získávání dalších stop půjde používat bezpilotní drony. Ani ty však nebudou ve světě Breached zcela v bezpečí a jejich existenci budou ohrožovat neznámé anomálie. Odpověď na otázku, zda Corus přežije, zda tohle přežití má vlastně v mrtvém světě smysl a především, co se vlastně stalo, se dozvíte příští měsíc. V květnu by na Steam měla dorazit plná verze hry.

Nejnovější články