V realistickém simulátoru Stable Orbit máte za úkol postavit a udržovat vesmírnou stanici
zdroj: tisková zpráva

V realistickém simulátoru Stable Orbit máte za úkol postavit a udržovat vesmírnou stanici

29. 7. 2016 18:01 | Novinky | autor: Adam Homola |

Řady realisticky se tvářících vesmírných her již brzy rozšíří Stable Orbit. Ta by měla vyčnívat právě svým pojetím uvěřitelné simulace. Ve hře nebudete nic střílet, obchodovat s mimozemšťany, nebo plnit nějaké akční mise. Vaším úkolem bude vybudovat a pak hlavně udržovat vesmírnou stanici a to v co možná nejrealističtějším pojetí, jakého budou vývojáři schopni.

Vývoj Stable Orbit vede Jim Offerman, vedoucí programátor Deus Ex: Human Revolution a Tomb Raidera, kterého vesmír lákal natolik, že si šel z velkých produkcí odpočinout k malé hře. Stable Orbit se odehrává v roce 2034, pět let poté, co byla Mezinárodní vesmírná stanice stažena z orbitu. Lidstvo se obecně nachází ve fázi, kdy vesmírné programy všudy po zemi uvadly a pro budoucí kosmonauty to nevypadalo dobře.

Naštěstí se najednou a proti všem předpokladům zformovala organizace All Nations Space Coalition, jejímž cílem je dostat lidstvo zpátky do vesmíru a tentokrát už permanentně. Celou misi a především vybudování oné vesmírné stanice, svěřilo ANSC do vašich rukou.

zdroj: Archiv

Ve stavění, rozšiřování a následném udržování nové vesmírné stanice vám bude pomáhat přes čtyřicet vesmírných modulů a možnost i nutnost spravovat spoustu na sobě nezávislých zdrojů. Stable Orbit najdete v programu předběžného přístupu na Steamu v říjnu toho roku, zatímco datum vydání plné hry ještě známo není. Zájemci si budou moct vyzkoušet hratelnou verzi už za pár týdnů na Gamescomu v Německu.

Nejnovější články