V online verzi Goat Simulator si už brzy zahrajete i za mikrovlnku
zdroj: tisková zpráva

V online verzi Goat Simulator si už brzy zahrajete i za mikrovlnku

18. 11. 2014 11:37 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Svět se zbláznil, ale to už víme. Nemělo by nás tedy poznamenat, že po úspěchu (techdema povýšeného na hru) Goat Simulator otvírají tvůrci další kruh pekelné nepříčetnosti. Prostřednictvím bezplatného DLC posouvají singleplayerový sandbox do podoby de facto klasické onlineovky. Následující video názorně předvádí, že jde o jednoduchý proces zahrnující několik kliknutí a výsledkem je fantasy onlineovka se všemi potřebnými proprietami včetně rozdílných povolání jako válečník, rogue, mág, lovec nebo mikrovlnka!

Ano, čtete správně, ve hře figuruje i mikrovlnná trouba. Pokud tedy nejde o další totálně bizarní vtípek líných (to o sobě sami říkají) tvůrců z Coffee Stained Studios. Jinak ve hře standardně figurují kozy, které navléknete do různých typů brnění a běháte s nimi po světě, zabíjíte monstra, žonglujete s kartami, nechávat explodovat věci, smějete se absurdním glitchům a provádíte další pro někoho veselé činnosti, které způsobily oblibu původního Goat Simulator.

DLC, které hru přemění na onlineovku, vyjde už 20. listopadu a krom koncepční změny hry nabídne ještě trpaslíky, elfy a Brumbála Šedého z Twistramu. Pokud ještě Goat Simulator nemáte, ale po hře už nějaký čas koukáte o informace o DLC jsou pro vás pomyslnou poslední kapkou, můžete si původní hru pořídit třeba rovnou na Steamu.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články