V autíčkové akci Ironkraft můžete na nepřítele vrhat kysané zelí. A koťata...
zdroj: tisková zpráva

V autíčkové akci Ironkraft můžete na nepřítele vrhat kysané zelí. A koťata...

31. 7. 2015 18:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Novinka od vývojářů z Invoker Studios připomíná na první pohled sérii Trials, ale podobnost je nakonec jenom zdánlivá. Ironkraft - Road to Hell jde na podobný koncept jinak. Nebude se tu závodit, nebudou tu motorky a už vůbec to nebude veselé. V Ironkraft sednete za volant vozidla, které jako by vypadlo z filmového Mad Maxe a pustíte se do nepřátel. Nepůjde tu o závodění, jako spíš o destrukci všeho, co vám přijde pod kola.

Ironkraft - Road to Hell se odehrává v alternativním světě, kdy nacisté díky technologické převaze vyhráli 2. světovou válku. A tak je celý herní svět plný nácků, zombíků a nechybí ani mimozemšťani. Vývojáři neberou herní svět moc vážně, což značí nejen popisek hry na Greenlightu, ale i samotná premisa.

Vedle šíleného příběhu funguje ve hře hodně uvolněná fyzika, díky které mohou auta všelijak poskakovat, poletovat a vydrží toho víc, než leckteré obrněné vozidlo. Na realitu se v Ironkraft opravdu nehraje, což dokazuje i halda zbraní, které si můžete na kapotu namontovat. Na nějaký velký open world, nebo alespoň nový Twisted Metal se netěšte - celá hra je 2,5D, tudíž jedete buď doprava, nebo doleva, tak jako v již zmíněných Trials.

Vtipné jsou i zbraně, protože vedle víceméně klasických kulometů a raketometů dojde také na vrhač koťátek nebo kysaného zelí.

Pokud se vám taková trhlá blbina líbí, můžete jí dát svůj palec nahoru na Steam Greenlight. V galerii u nás pak najdete několik obrázků a záběry z hraní jsou pod tímto odkazem.

Nejnovější články