V adventuře Radiant One se bavíte lucidním sněním
zdroj: tisková zpráva

V adventuře Radiant One se bavíte lucidním sněním

10. 7. 2018 15:05 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Fntastic možná neznáte, ale to oni stojí za zajímavým survivalem The Wild Eight. Na Steamu byste hru pod jejich střechou hledali marně, protože práva získala společnost HypeTrain Digital, která ji dokončuje v předběžném přístupu. Fntastic se tak mohou plně věnovat svému dalšímu projektu, kterým je snová adventura Radiant One.

Jednoduchá a svým způsobem krásná grafika vyvolává zvláštní pocit pohody, která bude co nevidět narušena. Danielův běžný, nudný život plný závislosti na sociálních sítích a médiích se obrátí naruby po nálezu tajemné knihy o lucidním snění. Po několika pokusech se hlavnímu hrdinovi skutečně podaří probudit ve vlastním snu a pohrát si s jeho ohebnou realitou.

V Radiant One vás čeká prohledávání okolí, zkoumání nekonečných možností tohoto skrytého vesmíru, překonávání překážek a řešení rozličných puzzlů. Ale kdo s čím zachází, tím také schází. V Danielových snech se postupně začnou objevovat děsivé výjevy, které ho pronásledují na každém kroku.

zdroj: Archiv

Co se to tady u všech strážců snění děje? Na to už musíte přijít sami. Poměrně brzy. Radiant One totiž vychází 25. července na PC, Xbox One a mobilních zařízeních se systémem iOS. To tedy tvrdí trochu uspávací trailer, zatímco stránka na Steamu uvádí o den pozdější datum. Každopádně ještě v červenci si můžete dát tuto jednohubku před spaním.

Nejnovější články