Update pro Stardew Valley přináší nový quest, možnosti sňatku, rozvod a tunu dalších novinek
zdroj: tisková zpráva

Update pro Stardew Valley přináší nový quest, možnosti sňatku, rozvod a tunu dalších novinek

4. 10. 2016 16:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Farmářské RPG Stardew Valley vzalo letos v únoru útokem peněženky i na hraní vyhrazený čas velkého množství lidí, kteří následně na dílo Erica Baroneho pěli ódy, stejně jako Honza Slavík v naší recenzi. Barone ale na vavřínech rozhodně neusnul. Připravuje vydání hry konzolích a zároveň vydal update 1.1, který opravuje řadu drobných chybek, ale hlavně přináší slušnou dávku nového obsahu.

Po dědečkovi zděděná farma a život ve stínu rozpínající se společnosti Joja Corporation může být díky novinkám z updatu ještě zajímavější, jak ukazuje i video níže. Konkrétně se nově můžete sezdat se Shanem a Emily, s čímž souvisí nové animace i možnosti dialogů pro obě postavy. Dále se díky updatu můžete nechat ve hře rozvést a přibyly i nové druhy farem krom té základní. Farmu si tedy můžete založit nově i v oblasti primárně zavodněné a vhodné k rybaření, zalesněné, horské a odlehlé, jejíž specifikum spočívá v nočních nájezdech monster.

Další třešní na updatovém dortu je také zbrusu nový quest, kvůli kterému Barone do hry přidal i nové lokace nebo magické obelisky - jeden přenáší hráče do hor, druhý k vodě a třetí umí zamezit růstu plevele a chátrání plotu.

zdroj: Archiv

Do hry přibyly nové budovy, můžete si v domku postavit sklep a vyrábět v něm třeba alkohol, v updatu nechybí ani nové rostliny, dva druhy ryb a tak dále. Barone si navíc pohrál s nastavením chování celé řady prvků. Poločas rozpadu plotů je tak nyní delší a všechny zvířecí produkty mají o 25 % zvýšenou hodnotu, stejně jako kovářské výrobky.

Novinek a úprav je v updatu 1.1 opravdu hodně, kompletní přehled najdete třeba na homepage.

Nejnovější články