Ubisoft oznamuje Wii U exkluzivitu - Killer Freaks From Outer Space
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft oznamuje Wii U exkluzivitu - Killer Freaks From Outer Space

9. 6. 2011 11:58 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Je to předlouhý název a poměrně zábavný, Killer Freaks From Outer Space, protože se...

Je to předlouhý název a poměrně zábavný, Killer Freaks From Outer Space, protože se odvolává na brakové sci-fi snímky. Ubisoft Montpellier si od této hry, exkluzivní pro čerstvě oznámené Wii U, slibuje menší revoluci v oblasti FPS střílení. Což slyšíme poměrně často, ale je fakt, že s využitím Wii U a jeho ovladače se zde objevuje mnoho potenciálu. Xavier Poix to potvrzuje: „Když jsme si uvědomili potanciál toho, co nám Nintendo nabídlo, okamžitě jsme se pustili do práce“.

Není zatím jasné, zda půjde i o hru pro jednoho hráče, ale jisté je, že nejatraktivnějším bude mód pro dva hráče. Jeden bude hrát klasickou FPS s gamepadem, kdy se bude snažit vystřílet monstra z vesmíru, která přijela zabrat Zemi. Druhý hráč pak s ovladačem bude ovládat spawnování nepřátel a bude se snažit prvního, u obrazovky, zabít pomocí svých monster. Ostatně vám to ukazuje i tento názorný obrázek. Co ještě z Ubisoftu o hře zaznělo?


„Killer Freaks zvládnou využít všechny inovace, které Wii U nabízí a hlavně dokáže oslovit i hardcore hráče, protože nabídne možnosti, jaké ještě neviděli“. On ten koncept je bezesporu zajímavý, ovšem hlavní bude, aby se hráč s ovladačem bavil stejně jako ten, který bude střílet jeho spawnovaná monstra. Každopádně radost z toho, když vaši emzáci udolají vzdorujícího kamaráda může být nemalá. Mimochodem, jak můžete posoudit na tomto screenshotu, Wii U zjevně nebude mít s grafickou podobou her problémy, scéna zdevastovaného Londýna (to musely být bouřlivé olympijské oslavy) vypadá pěkně.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Games.cz E3 2011 speciál vám přinášejí sponzoři Conquest Entertainment a Electronic Arts.

Nejnovější články