Ubisoft chystá válku duchů: zdarma dostupný první PvP mód pro Wildlands
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft chystá válku duchů: zdarma dostupný první PvP mód pro Wildlands

21. 7. 2017 17:49 | Novinky | autor: Adam Homola |

Ubisoft nepřestává s rozšiřováním úspěšné taktické stealth akce Ghost Recon Wildlands. Po přidání vyšší obtížnosti skrze systém Tierů chystají vývojáři první PvP mód. Ponese název Ghost War a jde v podstatě o týmový deathmatch dvou týmů po čtyřech hráčích.

Otevřená beta Ghost War vyjde letos v létě a mód pak bude v rámci hry dostupný zadarmo. Jeden tým se vždycky ujme Ghostů, zatímco druhý vojáků Spec Ops, a i když zde o příběh nepůjde, základní premisou jsou potyčky obou skupin v Bolívii po pádu kartelu Santa Blanca. Proti němu stojíte v hlavní příběhové kampani.

Na rozdíl od univerzálních loadoutů ve Wildlands nabídne Ghost War několik specializovaných tříd jako je Scout, Sniper, Tank a další. Každá bude mít pochopitelně své silné stránky, slabé stránky i speciální vlastnosti, a vzhledem k tomu, že nejde o bezduchou střílečku, bude na výběru třídy záležet.

Ideálně byste se měli se svými třemi spoluhráči vždycky domluvit, jednotlivé třídy pečlivě zvážit a vybrat tak, aby vyhovovaly hernímu stylu každého člena týmu. Vývojáři na Ubi blogu zdůrazňují, že v Ghost War bude záležet na spolupráci, domluvě a promyšleném taktickém postupu ještě víc než v příběhové kampani.

zdroj: Archiv

Celé se to pak bude odehrávat na speciálních velkých a otevřených mapách, založených na lokacích z původní hry. Přibude také nový systém Supression, kdy se vám pod opravdu silnou nepřátelskou palbou trochu rozostří obraz.

Ghost War je jen další z moha DLC a updatů, které tvůrci ze studia Ubisoft Paris pro Wildlands v posledních měsících představili. A dost možná není jediným PvP updatem, který hru potká. Šéf Ubisoft Yves Guillemot totiž před pár dny prozradil, že firma už pracuje na DLC, které do zatím nejmenované hry přidá hratelnost ve stylu Playerunknown’s Battlegrounds. Mohla by to být The Division, ale klidně by to mohla být i Wildlands. Nicméně tohle DLC je asi ještě minimálně pár měsíců daleko a mezitím tu budeme mít multiplayerový Ghost War.

Nejnovější články