Tvůrci War Thunderu oznámili postapo automobilovou online řež Crossout
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci War Thunderu oznámili postapo automobilovou online řež Crossout

21. 5. 2015 10:53 | Novinky | autor: Adam Homola |

Gaijin Entertainment, tvůrci a vydavatelé veleúspěšného War Thunderu, oznámili novinku Crossout. Na rozdíl od letadel se hra přesune na povrch a místo okřídlených a opásovaných strojů osedláte ty co mají čtyři kola. A možná i více kol. Crossout bude týmovou multiplayerovou akční hrou s libovolně upravitelnými vozidly, takže možná dojde i na ty pásy. Jako prostředí poslouží postapokalyptická Země po mimozemské invazi, říznutá genetickým testováním, které se tak úplně nepovedlo.

Crossout je momentálně v pre-alfa verzi, přičemž beta se chystá na letošní léto. Tvůrci ze studia Targem Games se chlubí tím, že ve hře má být tolik možností pro vylepšování a upravování vozidel, až z toho půjde hlava kolem. Jakmile si ve své garáži nějaké to přibližovadlo dostatečně vyladíte k obrazu svému, můžete se vrhnout do intenzivních PvP soubojů s nepřátelským týmem hráčů.

"Crossout je o upravitelnosti a hlavně o svobodě postavit si ta nejničivější vozidla, se kterými pak válčíte. Přeživší postapokalytického světa si mohou vyladit stroje přesně podle svých preferencí díky obchodování, vydělávání, nebo nakupování všemožných součástek a vylepšení. Výkon stroje bude navíc ovlivňovat každičká součástka," řekl v tiskové zprávě Anton Yudintsev, šéf Gaijin Entertainment.

Crossout zdroj: tisková zpráva

Od vývojářů tu pak máme příslib obrovské různorodosti všech vozidel. Kombinací mají být tisíce, vzhledem k možnosti upravovat tvar, pancéřování, zbraně, podpůrné systémy a samozřejmě také kosmetické úpravy. Postavit si tak můžete lehkou a rychlou buginu, nebo naopak obří a těžký offroad skoro tank. Některé výtvory navíc uplatníte nejen ve svém autě, ale také v herních aukcích, kde mohou přijít vhod jiným hráčům a vy na tom vyděláte.

Co se zbraní týče, vyřádí se všichni fanoušci Carmageddonu i starých Interstate her. Vozidla lze ozdobit motorovými pilami, gigantickými vrtáky, kulomety, raketomety, létajícími drony, stealth systémy a podobnými udělátky. Práce všech těchto vylepšení by měla být také náležitě vidět na prý skvělém modelu poškození, ale bohužel zatím chybí trailer, kterým by takové tvrzení mohli vývojáři podložit.

Crossout zdroj: tisková zpráva

Jestli vás třeba nový film Mad Max: Fury Road na postapokalyptickou autíčkovou řežbu navnadil, mohlo by být Crossout pro vás. Do Mad Max od Avalanche je ještě daleko - hra vyjde 3. září, zatímco beta novinky Gaijinu začne v létě. Do bety se můžete přihlásit na oficiálních stránkách hry.

Nejnovější články