Tvůrci Pid a Shelter vydají v srpnu explorativní adventuru Pan-Pan
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Pid a Shelter vydají v srpnu explorativní adventuru Pan-Pan

3. 6. 2016 12:07 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vývojáři ze studia Might and Delight se u nově oznámené adventury Pan-Pan staví poprvé do role vydavatele. Nejen, že pomáhají s vývojem nezávislému tvůrci Emilu Bernerovi, postarají se taktéž o vydání jeho hry. To připadá na letošní srpen a na platformy PC a Mac. Pan-Pan je sice z větší části stále zahalena tajemstvím, ale do portfolia Might and Delight určitě sedne.

Jde totiž o explorativní adventuru s velkým důrazem na vyprávění příběhu skrze herní prostředí. Nezapomíná se tu přitom ani na řešení hádanek, taktéž často spojených s prostředím. Roztomilou grafiku má pak v plné verzi doprovázet také odpovídající hudební složka.

„Jediný pohled na portfolio Might and Delight vám prozradí vše, co potřebujete vědět. Skrze Pid a sérii Shelter prokázali schopnost vyprávět malé, ale důležité příběhy s kouzlem a citem. Pan-Pan tyhle prvky sdílí a abych řekl pravdu, prostě to působí správně,“ napsal v tiskové zprávě vývojář Emil Berner.

zdroj: Archiv

O mnoho víc toho o hře zatím nevíme, ale něco málo přeci jen napoví přiložený trailer, nebo obrázky v galerii. V následujících měsících se ale máme dočkat série videí ze zákulisí vývoje. Pokud vám pořád ještě relativně mladé studio Might and Delight nic neříká, tak vězte, že mají na svědomí hardcore plošinovku Pid, nebo sice sympatickou, ale lehce rozporuplnou sérii Shelter. Ještě před založením studia pak většina týmu pracovala pro Capcom na Bionic Commando: Rearmed.

Nejnovější články