Tvůrci Dying Light ukazují hru za zombíka a prozradili, co za 20 euro nabídnou majitelům season passu
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Dying Light ukazují hru za zombíka a prozradili, co za 20 euro nabídnou majitelům season passu

10. 2. 2015 19:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tvůrci zombie sandboxu Dying Light mají za sebou několik pořádně hektických zážitků. Vydali hru, řeší podporu modifikací (je povolená!) a pracují na vývoji DLC, která tvoří obsah season passu domnělé hodnotě 20 euro. Zároveň se ale snaží využít dnešního vydání kooperativní akce Evolve, aby hráčům připomněli mód Be the Zombie, ve kterém hraní za silného zombíka připomíná hru za příšeru v Evolve.

Nejdříve ale k DLC plánu, který si tvůrci z Techlandu vytyčili. Dnes vydali DLC Cuisine & Cargo, které je dostupné pouze majitelům season passu. Obsahuje dvě obtížné mise, ve kterých hráč prozkoumává budovy uzavřené hned v prvních dnech nákazy. Jde o prostory neoblíbenější restaurace v Harranu, které jsou plné hladových zombáků (asi se dočkali české hospodské obsluhy, že mají hlad).

V březnu Techland vydá DLC s názvem Ultimate Survivor Bundle, které nabídne sedm unikátních in-game předmětů, co by měly boj proti zombíkům pozvednou na "zcela nový level," jak praví tiskovka. Jde o tři speciální oblečky a čtyři návody k výrobě předimenzovaných zbraní, aby "dorobodružství v uzavřené zóně byla ještě větší zábava," jak opět praví tiskovka.

A konečně v květnu vyjde DLC s názvem The Bozak Horde, které nabídne novou mapu a herní zážitky v kooperaci i singlu. Nová mapa má podobu stadiónu v Harranu, kde můžete otestovat své bojové schopnosti proti nekonečným hordám nabíhajících zombíků. Každá vlna je silnější a někde na konci vás zjevně čeká tajemstvím opředený záporák Bozak. Jinak řečeno, jde zkrátka o klasickou hordu. Oujé...

Někde okolo se ale povaluje video, na jehož záběrech hlavní designér Dying Light Maciej Binkowski připomíná, že Be the Zombie mód je více než jen drobná srandička. Samozřejmě hraje na notu momentální popularity asynchronního multiplayeru, kterou propagační kampaní u příležitosti vydání Evolve živí 2k Games. Nemyslím to ale špatně, protože Be the Zombie jsem vyzkoušel během Gamescomu a celou dobu jsem seděl na hraně židle.

Dying Light zdroj: tisková zpráva

Majitelé Dying Light už ví, jaké to je, když jim do hry vstoupí jiný hráč v roli silného zombíka, ale jestli mezi ně zatím nepatříte, video vám názorně ukáže třeba schopnosti, které lze k likvidaci lidských protivníků použít.

Na konci videa se na krátkou chvíli objeví ještě promo kód (fotka visí někde okolo). Když čísla a písmena zadáte do správného políčka na adrese Dockets.DyingLightGame.com, tak získáte silnou zbraň, jak se holedbá tiskovka. Čili jde o něco zdarma, což žádný slušný Čech nemůže jen tak nechat být ... :)

Snímek obrazovky 2015-02-10 v 18.50.12 zdroj: tisková zpráva

Smarty.cz

Nejnovější články