Trailer z Company of Heroes filmu je bez chuti i zápachu
zdroj: tisková zpráva

Trailer z Company of Heroes filmu je bez chuti i zápachu

4. 12. 2012 14:10 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pořád si stěžujeme na to, jak se filmy podle videoherních námětů jenom oznamují, ale žádné pořádně nevychází, respektive málokterý z nich vůbec vstoupí do produkce. A pak se nám tu vyloupne film podle oceňované realtime strategie Company of Heroes a já na něj koukám, jako tele na nová vrata. Tedy, ne na film, ale na trailer z něho, který najdete po rozkliku, abyste se mohli podivit také. Není to samozřejmě žádný hollywoodský blockbuster, o čemž svědčí i fakt, že film vyjde přímo na Blu-Ray a DVD, takže se jeho aktuální premiéra musí obejít bez červených koberců, dam ve večerních šatech a jiných propriet, bez nichž se slavnostní uvedení do kin neobejde.

Režii filmu, který bandu vojáků zavede hluboko za nepřátelskou linii, kde musí zničit Hitlerovy plány na vývoj a použití atomovky, měl na starosti Don Michael Paul, od něhož jsem neviděl ani jeden film. O ničem to však nesvědčí, protože jestli v redakci někdo zastupuje skupinu filmových nerdů, já to rozhodně nejsem. Herecké obsazení filmu už mi ale přeci jenom něco říká...

Toma Sizemorea znám ze Zachraňte vojína Ryana, Neala McDonougha z Minority Report, Vinnieho Jonese z X-Men: The Last Stand a Jürgena Prochnowa snad z milionu filmů. Nejsou to žádná velká herecká čísla, ale zároveň ani nuly. Jestli to ale na kvalitu filmu, který by měl vyjít v březnu příštího roku, zřejmě někdy poblíž Company of Heroes 2, to si předvídat netroufnu. Někde okolo se povalující trailer na mě žádný výraznější otisk nezanechal. Neurazil, nezaujal. Asi už vím, proč to má vyjít jen na DVD a Blu-Rayi.

 

Nejnovější články