The Sims Social láká fanoušky simáků na Facebook
zdroj: tisková zpráva

The Sims Social láká fanoušky simáků na Facebook

20. 8. 2011 19:15 | Novinky | autor: Martin Bach |

Ohlášená ofenziva EA na sociálních sítích pokračuje, a tentokrát skutečně velkým kalibrem. Ačkoliv o hrách na Facebook moc často na Games.cz nepíšeme, v případě The Sims Social je třeba udělat výjimku. Hra byla oficiálně spuštěna ve čtvrtek (beta běžela necelý měsíc) a najdete jí na této adrese. Facebookový titul připomíná starší díly klasických The Sims, případně nepříliš úspěšnou onlineovku The Sims Online.

Starání se o postavičky a budování vlastního bydlení je v tomto případě okořeněno možností hrát se svými přáteli na Facebooku. V The Sims Social ale na rozdíl od jiných Facebook her nejde ani tak o soupeření, jako spíše o budování vztahů mezi postavičkami a vůbec vzájemnou interakci. EA si pak vezme svůj díl z mikrotransakcí, za něž je ve hře možné nakupovat nejrůznější bonusové předměty, například značkové oblečení, jídlo a podobně.

Že The Sims Social není žádnou rychlokvaškou, dokazuje mimo jiné i ocenění "Nejlepší hra v prohlížeči", kterou získala na právě probíhajícím Gamescomu. Aktuálně se do jejího hraní denně zapojuje skoro 1,5 miliónu hráčů, za poslední měsíc pak počet uživatelů dosáhl takřka pěti miliónů. Hry od Zyngy mají sice pochopitelně ještě velký náskok, ale pokud se The Sims Social podaří zachovat stávající trend, může se situace velmi brzy změnit...

Nejnovější články