The Last Crown: Midnight Horror láká na poctivou point and click duchařinu
zdroj: tisková zpráva

The Last Crown: Midnight Horror láká na poctivou point and click duchařinu

2. 11. 2015 12:04 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

V rámci oslav Halloweenu se mohou adventurně ladění hráči vrhnout do pokračování duchařského point and click dobrodružství The Last Crown. K původní hře se chystá "plnohodnotné" pokračování Blackenrock ale čekání si můžete zkrátit i menším speciálem The Last Crown: Midnight Horror, který vyšel na PC 29. října.

Midnight Horror sleduje příběh ospalého rybářského městečka Saxton, ve kterém se lovec duchů Nigel Danvers a jeho parťačka, Lucy Reubans dočkají během halloweenského večera nejednoho zajímavého překvapení a odhalení.

Danvers a jeho kolegyně se musí pustit do práce – hlavní hrdina již od minula dávno ví, že nadpřirozené síly existují a že je kolikrát třeba se jim čas od času i vehementně bránit. A vypadá to, že to by mohl být i aktuální případ – Danvers se musí pustit do boje s nadpřirozenem, zapojit veškeré své schopnosti i okultistické nástroje a detektivní prací vyřešit, co se v místní hospůdce The Bear ukrývá za přízrak.

Samotná ukázka odhaluje hratelnost klasické point and click adventury lehce budgetového ražení, to však nemusí být vůbec na škodu, naopak. Video představuje příjemně temnou atmosféru, která nejenom postrádá jakékoli veselé barvy, ale může se krásně strefit do ducha chladných podzimních večerů. Cena hry je navíc velmi příjemná, takže na jednu stranu nemusí být nad čím váhat – sami se koukněte na Steam a udělejte si obrázek.

zdroj: Archiv

Nejnovější články