Techland rozšiřuje moderské nástroje Dying Light a navrch přidává kooperaci a PvP
zdroj: tisková zpráva

Techland rozšiřuje moderské nástroje Dying Light a navrch přidává kooperaci a PvP

13. 1. 2016 11:14 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Polské vývojářské studio se i po roce aktivně věnuje dalšímu vývoji své zombie akce Dying Light a nově tak mohou hráči řádit ve svých světech s živými hráči v kooperaci či proti sobě. To se týká bohužel jen PC verze, neboť se jedná o rozšíření týkající se pouze map vytvořených přímo hráči a nabídku lze tudíž využít pouze v rámci Workshopu na Steamu.

Oznámení přichází v doprovodu vyzdvihnutí další práce jednoho ze členů komunity – pár dní po reklamě na mód Harran the Ride následuje reklama na další výplod lidové tvořivosti – mapu Don't Drown. Ta je umístěná na tropický ostrov a dává tak vzpomenout na předešlý zombie kousek autorů v podobě Dead Island. Mapu můžete vidět v přiloženém traileru, přičemž nejzajímavěji vypadá prvek neustále stoupající vody.

Ovšem nová mapa představuje jen konečnou míru zábavy – podstatně větší míru vyžití již slibuje samotná aktualizace moderských nástrojů a možnost ve svých mapách využívat kooperaci i PvP. Zůstává tedy jen očekávání, co všechno s novými hračkami dokáže komunita vytvořit.

zdroj: Archiv

Nejnovější články