Tarzan bledne před The Free Ones, kde se houpete závratnou rychlostí
zdroj: tisková zpráva

Tarzan bledne před The Free Ones, kde se houpete závratnou rychlostí

17. 7. 2018 16:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Léto je v plném proudu, a to bohužel znamená, že si spousta vývojářů bere dovolenou. Na druhou stranu je to příležitost pro menší studia, která díky hernímu suchu nezapadnou, a snad nás i v těch dusných dnech zabaví. Novinka The Free Ones vypadá jako menší projekt s přístupnou, zajímavou hratelností plnou pohybu.

Hra z vás udělá ušmudlaného vězně, který od rána do večera maká v dolech na izolovaném ostrově. Jednoho dne se vám podaří utéct a najít tábor uprchlíků v čele s Lanou, která vás zapojí do plánu úplného opuštění ostrova a nabytí ztracené svobody.

Ze záběrů se zdá, že byste s útěkem neměli mít sebemenší problém. Vaše postava Theo je totiž opravdu zdatný běžec a úctyhodný skokan, který se dokáže dostat z každé šlamastyky pomocí háku na laně. Pokud tedy dokážete udržet dostatečnou hybnost. Pobíháním a poletováním po rozsáhlých lokacích budete trávit většinu času, tu zbylou nasloucháním příběhu.

zdroj: Archiv

A to je zhruba tak vše, o co se s námi dvoučlenné studio Farsky Interactive podělilo. Sice nejde o úplné nováčky, ale obě jejich předchozí hry FarSky a Sky Break neplatí za žádné pecky. The Free Ones tedy asi také nebude trhat rekordy, ale jako letní oddechovka nevypadá vůbec špatně. Hru najdete na Steamu za 15 eur.

Nejnovější články