Strategie Big Pharma z vás udělá šéfa farmaceutické společnosti
zdroj: tisková zpráva

Strategie Big Pharma z vás udělá šéfa farmaceutické společnosti

3. 6. 2015 12:29 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Konečně! Konečně někoho napadlo udělat strategii z prostředí farmaceutického průmyslu. Za Big Pharma stojí malé nezávislé studio Twice Circles a podle prvních videí se máme nač těšit. Správu své farmaceutické společnosti totiž začnete pěkně od píky a jedné místnosti s výrobní linkou, ale časem se propracujete do pozice světového giganta, který vede výzkum, stará se o logistiku, PR i to, kolik investujete do kterého odvětví. A protože farmaceutický průmysl s sebou nese dost kontroverze, ani Big Pharma se nevyhne otázce, co je lepší. Vést společnost, která pomáhá lidem a nebo se chovat jako správný podnikatel a jít přímo za ziskem.

Video níže vám ukáže naprosté začátky, tedy příklad, jak se vyrábí to nejzákladnější analgetikum a ovládání. Když se podíváte na oficiální blog, najdete zde pořádnou dávku videí, která vysvětlují jednotlivé složky hry i v pokročilých fázích vývoje vaší společnosti. Můžete se tak podívat, jak vypadá míchání léků, balancování s jeho vlastnostmi (s vyšší účinností přichází větší profit, ale také větší vedlejší účinky), jak musíte stavět výrobní linku a samozřejmě dokupovat další prostory.

Samozřejmě nejste na trhu sami. Konkurenční společnosti se snaží také snaží urvat svůj podíl na trhu s vlastními léky. Navíc se poptávka mění. V létě prostě není takový zájem o vaše léky proti nachlazení a naopak jsou žádány léky proti alergii apod. Kdo na moderním trhu chvíli stál, už stojí opodál. Samozřejmě musíte řídit i vlastní výzkum, posílat do světa průzkumníky, hledat nové zdroje látek a v tom všem balancovat s účty.

Upřímně řečeno, z Big Pharma jsem nadšen, protože v sobě snoubí zajímavé téma a tradiční hratelnost, kdy musíte laborovat jak s prostorem, tak s čísly. Zítra bude v prodeji předobjednávková betaverze. Za předobjednávku hry (momentálně je cena stanovena na sympatických 20 dolarů) dostanete přístup přímo do bety na Steamu. V betaverzi hry pak čekejte 25 misí, 5 scénářů, 18 výrobních strojů a náhodné události, které společně se simulací trhu a AI dalších společností zaručí, že každá hra by měla být jiná. V průběhu bety bude do hry přidán i sandboxový mód, dalších 5 misí a 2 scénáře, dabing a další stoje pro vaší výrobnu. Do vydání bety hledejte další informace na oficiálních stránkách, blogu a nebo Youtube kanálu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články