Strategicky-karetní Panzer General Online spouští otevřenou betu
zdroj: tisková zpráva

Strategicky-karetní Panzer General Online spouští otevřenou betu

6. 5. 2014 15:23 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pamatujete na první Panzer General? Nemilosrdné boje na hexové mapě se stovkami jednotek, rozmisťováním dělostřelectva, doplňováním munice a rázným profackováním, když jste s naivní taktikou selhali hned v druhé misi proti Polsku? Tak na to s chystaným Panzer General Online zapomeňte, protože tahle hra je jiná.

Psal jsem už před pár měsíci, že Ubisoft s Panzer General Online pokračuje v trendu experimentování s free to play online hrami. I kvůli tomu má hra kombinovat původní hexovou strategii se sběratelskou karetní hrou. Karty reprezentují různé druhy útoků i strategií a možná se stanou středobodem vašeho snažení namísto taktizování nad hexy. Už jen velikost, respektive malost herní mapy to napovídá.

Výhodou ale je, že u Panzer General Online, stejně jako u ostatních free to play her platí, že za zkoušku nic nedáte, tedy pokud odoláte nevyhnutelnému puzení „koupím si jeden balíček s kartami, vždyť je to pár korun.“ Vyzkoušení zdarma je nyní možné díky tomu, že hra vstupuje do fáze otevřené bety, což oznamuje nic neříkajícím trailerem. Užitečnější tedy bude rovnou skočit na oficiální stránky a hru zkusit na vlastní beta kůži.

zdroj: Archiv

Nejnovější články