Sony potvrzuje vydání vylepšené verze The Last of Us na PS4
zdroj: tisková zpráva

Sony potvrzuje vydání vylepšené verze The Last of Us na PS4

9. 4. 2014 20:15 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

The Last of Us nemá smysl blíže představovat, za titul hovoří spousta ocenění ve výběrech nejlepších her roku 2013. Přesto bylo tak trochu škoda, že hra vyšla na samém konci konzolového cyklu a nedostala se do seznamu her na next-gen mašinky. Mysleli si to i v Naughty Dog a majitelé PS4 se tak, zřejmě ještě v průběhu tohoto roku, vydání vylepšené verze The Last of Us nakonec dočkají. 

Součástí PS4 verze budou map packy Abandoned Territories a Reclaimed Territories i singleplayer datadisk Left Behind. Hra má, jak napovídá název, podporovat rozlišení 1080p, navíc ji bude možné hrát v komentářovém módu známém obvykle z filmů. Z Amazonu již také unikla i předpokládaná cena hry: 60 dolarů.

Zpráva o The Last of Us: Remastered prosákla neplánovaně, není tak momentálně známé definitivní datum vydání. Na uvolněné krabici se sice skví 31. prosinec 2014, všeobecně se však má za to, že půjde jenom o dočasný údaj.

O přípravě The Last of Us pro PS4 se šušká už delší dobu. Před měsícem lidé ze Sony mluvili o hypotetickém letním vydání PS4 portu, dnes jeho existenci potvrdil i šéf Sony studií Šuhej Jošida v tomto tweetu. Stačí tedy jen počkat na podrobnější informace oficiálního charakteru.

TLOU-Remastered-PS4-IGN zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články