Slovenské akční RPG Moonfall připomíná moderní verzi Golden Axe
zdroj: tisková zpráva

Slovenské akční RPG Moonfall připomíná moderní verzi Golden Axe

7. 7. 2016 17:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tvůrci ze Slovenského studia Fishcow za sebou mají kladně hodnocenou point and click adventuru Gomo – to je třeba říci hned na začátek, aby bylo jasné, že nejde o žádné zelenáče. Se svým dalším projektem se však žánrově posouvají jinam, přestože zůstávají u 2D perspektivy a ručně kreslené grafiky. Moonfall je 2D akční RPG, na pohled připomíná moderní verzi Golden Axe, odehrává se v goticky laděném rádoby středověku, a mělo by nabídnout zábavnou rubanici pro hráče samotáře i skupinky hráčů v kooperaci.

Zápletka hovoří o válce mezi mocnou říší a divochy, jejíž výsledek může hráč ovlivnit. Dále už ovšem stručný popis na stránkách hry příběhové pozadí nerozebírá - možná bude jednoduchá a nechá alespoň vyniknout hratelnost.

Pro úspěch ve zmíněném konfliktu musí hráč využívat Měsícem „poháněné“ schopnosti, aby porazil nejenom hordy základních nepřátel, ale i nebezpečné bossáky. Moonfall nabídne singleplayer hru, kooperativní kampaň, ale i arénový multiplayer a podporu žebříčků. A to je prozatím vše, vážení.

Hra vyjde podle tvůrců na PC i konzolích a brzy zveřejní trailer i podrobnější informace. V mezičase se můžete podívat na sadu obrázků, podle mého hezky stylizovaných.

Nejnovější články