RPG Tyranny čeká velký datadisk Bastard's Wound. Zároveň vyšlo zajímavé příběhové DLC
zdroj: tisková zpráva

RPG Tyranny čeká velký datadisk Bastard's Wound. Zároveň vyšlo zajímavé příběhové DLC

13. 6. 2017 19:58 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Netradiční izometrické RPG Tyranny se dočkalo velice dobrých hodnocení, která ocenila příběh a hratelnost, v jejímž rámci vám hra dovolila být pro jednou tím zlým. Rozsáhlý svět plný tisíců řádků textu se letos rozroste o nový hlavní příběh v rozšíření Bastard’s Wound. Pokud se vám na něj nechce čekat, můžete se už dnes pustit do odhalování nových menších příběhů v DLC Tales from The Tiers.

Tyranny: Bastard’s Wound se soustředí na novou lokaci – skryté útočiště uprchlíků ve válkou zdevastovaném světě. Přibydou nové postavy, hlavní příběh se spoustou vedlejších úkolů, dozvíte se o osudu usedlosti uprchlíků a o světě Beastmenů, nebo se vydáte plnit úkoly tří ikonických společníků z původního Tyranny – Verse, Barika a Lantry.

Spolu s vydáním rozšíření Bastard’s Wound později tento rok vyjde i bezplatná aktualizace, která upraví dabing postav, rozšíří obsah třetího aktu hry a přidá novou cestu ke konci hry, založenou na absolutní věrnosti Kyrosovi.

zdroj: Archiv

Vedle plánovaného rozšíření dnes vyšlo obsahově zajímavé DLC Tales from The Tiers, které do původní hry přidává náhodná setkání a vedlejší příběhy. Dostaňte se ve zdraví z nečekaného přepadení, doprovoďte vandrující obchodníky do relativního bezpečí města nebo je naopak oberte o všechny cennosti.

Ať už jste ostřílenými hráči Tyranny, nebo se do temného světa chystáte poprvé, Tales from The Tiers prohlubuje zážitek původních příběhových úkolů. Na svých cestách můžete nalézt desítky nových předmětů, nespočet cest k zisku loajality či strachu na straně vašich společníků a jednotlivých frakcí světa.

DLC je odedneška k dispozici na Steamu za 7 euro. Vydání Tales from The Tiers potěší i všechny hráče, kteří do nového obsahu nechtějí investovat své těžce vydělané zlaťáky, protože doprovodná bezplatná aktualizace se postarala o mód NewGame+ a upravení specifikací postav, díky čemuž se zjednodušilo odhalování příběhů.

Nejnovější články