Při hraní Führer in LA rozpoutáte s Hitlerem peklo v USA
zdroj: tisková zpráva

Při hraní Führer in LA rozpoutáte s Hitlerem peklo v USA

3. 9. 2014 14:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Sen všech milovníků velmi krátkého sestřihu a těžkých bot (až nahoru zavázaných) se splnil! Konečně si mohou zahrát hru se svým idolem, propagátorem netradičního stylu, ať už v úpravě vlasů, vousů či oblečení, mužem vzletných gest – Adolfem Hitlerem. Virtuálně jej oživili tvůrci z Ankaar Productions ve své hře Führer in LA a zároveň tak odhalili, co se ve skutečnosti v závěru války stalo.

Jak mnoho zvídavých investigativců předpokládalo (a byli za to očerňováni), Hitler s Evou Braunovou nezemřel, to byl jen osud jejich dvojníků. Oba byli v rámci projektu Odessa převezeni do Brazílie, nebo alespoň měli být. Něco se ale pokazilo, Hitler skončil v muzeu v Los Angeles a Eva neznámo kde. Hra Führer in LA pak je věrnou rekonstrukcí Vůdcova tažení prohnilými Spojenými státy, kdy se snaží dostat do Jižní Ameriky a přitom je v kontaktu s členy projektu Odessa, kteří jej zásobují nejmodernější technikou.

Jak se sami přesvědčíte v traileru, hra vychází z přesných záznamů událostí oné doby a věrně rekonstruuje dobovou techniku, především pak zbrojní arzenál Třetí říše, se kterým se Hitler probíjí Amerikou. Od páčidla, přes tank až po bitevní oblek, s Adolfem Hitlerem vás nezastaví ani LAPD ani armáda. To vše ve věrné simulaci s fotorealistickou grafikou a propracovaným dabingem. Führer in LA vyšla na Android a PC, kde si ji můžete koupit, tedy pokud vás neodradí vyšší cena zvící jednoho dolaru na mobilní verzi a dvou dolarů za PC.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články