Pozor na nevolnost, logický rychlík Circa Infinity vám zamotá hlavu i ruce
zdroj: tisková zpráva

Pozor na nevolnost, logický rychlík Circa Infinity vám zamotá hlavu i ruce

15. 4. 2015 16:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Velkou míru prostorové představivosti vyžaduje svižná plošinovka trefně pojmenovaná Circa Infinity. Koncept hry je postavený na úderném soundtracku a takřka nekonečné hratelnosti, ve které budete s hlavní postavou chodit převážně v soustředných kružnicích a skákat vždy z vnějšího kruhu na vnitřní s cílem vyhnout se překážkám a nepřátelům. Tempo hry se samozřejmě bude zrychlovat, nepřátelé s vyšší rychlostí přibývají, a vůbec obtížnost s postupem času přituhuje až k šíleným rychlostem. Pokud vám takto popsaný koncept hry přijde nepochopitelný, tak si určitě nenechte ujít následující chaotický trailer.

Ten ukazuje nejen ve své podstatě ďábelsky jednoduchou hratelnost postavenou na hbitosti a důvtipu hráče, ale i lehký nástin příběhu, ve kterém jde o hledání vaší milé. Jen pozor, z téhle rotující akce se vám zatočí hlava během okamžiku. Úplně nekonečná však Circa Infinity nebude – jednočlenný tým jménem Kenny Sun slibuje celkem 32 úrovní plných dynamické akce.

V případě zájmu je však pro úspěch hry hnout prstem – nikdo nás tentokrát nežádá o dodatečné finance za pomocí nějaké crowdfundingové služby, jen je třeba hru podpořit v rámci služby Steam Greenlight. V případě úspěchu bychom se Circa Infinity měli dočkat někdy v průběhu letošního léta, a to na PC, Macích a Linuxu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články