Potrénujte na podzimní sezónu s demoverzí PES 2013
zdroj: tisková zpráva

Potrénujte na podzimní sezónu s demoverzí PES 2013

19. 7. 2012 14:36 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Sám vím, ze svého okolí, že Cristiano Ronaldo je osoba milovaná i nenáviděná bez ohledu na své fotbalové kvality. No, asi to bude tím gelem. Pokud patříte do tábora těch, co z něj nadšení nejsou, bude pro vás PES 2013 dosti rizikový titul, protože Ronaldo jej zaštiťuje svou přítomností, obličejem a do značné míry zřejmě i fotbalovým umem (motion capture apod.). To je však riziko, které Konami nese spojením s konkrétní známou tváří, stejně jako jej nese EA, když vybírá hvězdu na přebal dalšího ročníku FIFA fotbálku.

Abych však neodbíhal od tématu směrem k filosofickému pojednání o výchovné roli hvězd v dnešní době sportovního profesionalismu, musím zmínit, že už příští týden, 25. července, vyjde hratelná demoverze PES 2013 pro PC, PS3 a X360. Zahrát si v ní budete moci za celkem čtyři týmy národní (Anglie, Německo, Portugalsko, Itálie) a čtyři klubové (Santos FC, SC International, Fluminense a Flamengo), přičemž obtížnost bude volitelná, na rozdíl od doby trvání poločasu, jak je u podobných demoverzí zvykem.

Další podrobnosti nejsou k dispozici, ale vlastně ani nejsou potřeba. Kdo bude chtít, demo si vyzkouší a motivací by mu mohlo být necelé dvě minuty dlouhé video se záběry ze hry. Prezentuje řadu zajímavých herních situací, ale na rovinu říkám, že záběry jsou natočeny buď ze hry na jednu z nižších obtížností, nebo inteligence obránců opravdu ustrnula někde na úrovni pralesního hmyzu. A rovnou připojuju další varování pro všechny, kteří mají z Ronalda kopřivku – na videu si s ním užijete spoooustu zpomalených záběrů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články