PlayerUnknown’s Battlegrounds na nové mapě zamíří do vyprahlé pouště
zdroj: tisková zpráva

PlayerUnknown’s Battlegrounds na nové mapě zamíří do vyprahlé pouště

4. 7. 2017 10:25 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

PlayerUnknown’s Battlegrounds. Šokující herní fenomén prodávající větší množství kopií než klonovači na planetě Kamino. Nikdo z našeho redakčního týmu se ještě tak docela neodhodlal vstoupit do stále se zužujícího světa explozivní a vysoce průrazné smrti, ale to se určitě brzo změní, zvlášť když budou vývojáři přidávat další a další lákadla – například zbrusu novou pouštní mapu.

Vše, co o chystaném prostředí zatím víme, pochází ze dvou screenshotů na Twitteru Brendana Greenea (což je skutečné jméno titulního PlayerUnknowna). Takže dovolte, abych všechny informace stroze zrekapituloval: vypadá to na typickou písečnou pustinu na americko-mexické hranici plnou kaktusů, tvrdého pouštního porostu, hnědých travin a nepříliš bytelných domečků. 

Mezi místní zajímavosti a turistická lákadla patří časté požáry, půlka bicyklu, dráty elektrického vedení, zahradní křesílka, koleje a vlak, rozházené cihly, vrak auta, vodárenská věž, plechový plot…Další informace ovšem nemáme. Zatím nezbývá nic jiného než netrpělivě očekávat další pípnutí pana Hráče neznámého.

Nejnovější články