Party Hard 2 je opět jeden velký masakr na večírku
zdroj: Vlastní foto autora

Party Hard 2 je opět jeden velký masakr na večírku

9. 2. 2017 13:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Příběh Party Hard 2 se odehrává deset let po první hře. Tehdejší Party Killer zmizel ze světa a vy hrajete za nového zabijáka. Impulz k vyvraždění vánočního večírku mu dala nespravedlnost v podobě nevyplacených vánočních bonusů. Takže nasadí masku, vezme nůž a jde na firemní party rozdávat vlastní bonusy. Takže ani tentokrát není námět o nic kontroverznější.

Ukrajinští vývojáři ze studia Pinokl Games na sebe upozornili kontroverzním titulem Part Hard, který původně vznikl na game jamu a následně se proměnil v plnohodnotný titul. Odehrával se na večírku, kde jste jako hlavní „hrdina“ měli za úkol všechny zabít. Nicméně, nešlo o bezhlavý masakr, ale systémově zábavnou hru, o čemž se můžete přesvědčit v naší recenzi. Pinokl Games se nyní vrací s druhým dílem, který stojí na novém enginu a má tedy o něco hezčí grafiku.

Engine umožnil vývojářům zpracovat prostředí částečně ve 3D, byť stále se silnou pixelartovou stylizací. Postavy jsou ale pořád 2D, takže zas tak velkou revoluci nečekejte, ostatně, tvůrci se nechtěli od specifického stylu jedničky zas tolik odchýlit.

zdroj: Archiv

Hratelností by měla být Party Hard 2 blízko jedničce, ale zatím není nic známé. Vývojáři chtějí opakovat model, který se jim osvědčil u prvního dílu, tedy velká pomoc komunity a série alfa testů, které pomohou odladit herní prvky i samotnou hru.

Nejnovější články