Otevřený Assassin's Creed IV, Assassin's Creed III: Liberation na konzolích i PC a AC: Pirates na mobilech
zdroj: tisková zpráva

Otevřený Assassin's Creed IV, Assassin's Creed III: Liberation na konzolích i PC a AC: Pirates na mobilech

10. 9. 2013 10:47 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ubisoft nepodceňuje schopnost lidské mysli zapomínat, a tak nám co pár dní hodí nějaké video k Assassin's Creed IV: Black Flag. Pokud hry sledujete každodenně, má to za následek sledování záběru se střílením do lodí asi po sté. Pár nových záběrů se samozřejmě objeví, ale nedá se říct, že by se zde objevilo něco extra nového. Na druhou stranu, trailer celkem rychle a výstižně popisuje, co půjde ve hře dělat.

Jen kdyby si už tvůrci ušetřili to blábolení a svobodomyslných anarchistických pirátech, kteří se dle nich mezi prvními zřekli králů a monarchie... Celá věc byla složitější a opravdu nešlo jen o dobu Edwarda Kenwaye a Černovouse. Nicméně to nejsou všechny novinky ze světa Assassin's Creed, protože se v rámci této značky chystají i dvě (staro)nové hry.

...

Pokud si vzpomínáte, Assassin's Creed III: Liberation byla slušná, ale rozhodně ne dokonalá hra pro PlayStation Vita. Příběh asasínky Aveline de Grandpré rozhodně nebyl špatný, systém střídání obleků byl zábavný, příběh zajímavější, než u jejího „velkého“ bratra, ale technické nedostatky hru srážely. To by se mohlo změnit v HD edici, která byla ohlášena pro X360, PC a PS3. Grafika bude vylepšena, levely upraveny, prostě vše by mělo být propracovanější. Což by mohlo Aveline hodně prospět. Kdy HD edice vyjde, to zatím nevíme.

...

A nakonec je tu ryze mobilní titul pro iOS a Android s názvem Assassin’s Creed: Pirates. Hra se odehrává ve stejné době jako Black Flag, ale hlavním hrdinou nebude Kenway, nýbrž mladý pirát Alonzo Batilia, který pátrá po pokladu legendárního La Buse, tedy piráta Oliviera Levasseura. Čekat můžete námořní bitvy, hledání onoho pokladu a hlavně a především správu své lodi. Nepůjde jen o nakupování nových děl, ale i nových členů posádky, kteří vám propůjči nové perky a vlastnosti. Cestovat budete mezi různými přístavy, potkáte i slavné piráty jako je Černovou nebo Bellamy. Podívat se můžete i na první obrázky a trailer.

...

Nejnovější články