Nový Driver přesedlá ze silnic na vodu a z aut do člunů
zdroj: tisková zpráva

Nový Driver přesedlá ze silnic na vodu a z aut do člunů

20. 3. 2015 12:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vypadá to, že série Driver tak trochu pokukovala po Need for Speed a její poslední kroky si vypůjčila i pro sebe. Nového Need for Speed bychom se měli po loňské pauze dočkat letos a mezitím nám na mobilech přistálo trochu jiné Need for Speed: No Limits. Podobně nám čekání na nového plnohodnotného Drivera zkrátí nová mobilní hra od Ubisoftu, jen bude teda výrazně odlišná od svých větších bratříčků. Auta totiž v nově oznámeném Driver: Speedboat Paradise vyměníme za motorové čluny.

A jak už jste asi pochopili, nový Driver vyjde pouze pro iOS a Android, alespoň je zatím oznámený pouze na tyto platformy. Nelze vyloučit že se časem v nějaké HD verzi podívá třeba i na PC, jako se to povedlo Colin McRae Rally z roku 2013. Ale to bychom předbíhali. Driver: Speedboat Paradise vyjde na mobilních platformách už příští měsíc a tvůrci se chlubí nejen propracovanou grafikou a "AAA efekty", ale také reálně se chovající vodou a systémem dynamických vln.

zdroj: YouTube.com

Co to přesně znamená kromě toho že se vlny budou vlnit tak jak bychom od nich čekali, uvidíme za měsíc. Ve hře se ujmete role bezejmenného mladého řidiče motorových člunů, který se nechá od starého známého Tannera ukecat a začne bojovat s mafií. Na své cestě za spravedlností budete postupně upgradovat nejen lodě, ale po vzoru Drivera taky své bydlení a navštívíte exotické lokace jako Benátky, Bahamy nebo Miami.

Driver: Speedboat Paradise zdroj: tisková zpráva

Samotné závodění bude hlavní náplní hry, ale své nepřátele nemusíte jen předjet - klidně můžete být agresivnější a začít do nich vrážet a tím je ze závodu vyřadit. Jakkoliv Driver: Speedboat Paradise pochopitelně do známé série nezapadá, mohla by to klidně být docela fajn mobilní arkáda, která může v MHD zabavit. Stát vás nový Driver nemusí ani halíř, půjde totiž o free to play hru.

Nejnovější články