Next-gen remake loňského Tomb Raidera vyjde už v lednu
zdroj: tisková zpráva

Next-gen remake loňského Tomb Raidera vyjde už v lednu

8. 12. 2013 0:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Lara Croft se relativně nedávno vrátila v rebootu série, který se podíval na samotné zrození hrdinky - jak se z běžné mladé ženy stala ta Lara Croft, kterou známe ze všech předchozích her. Hra se povedla a po PC, Xbox 360 a PlayStation 3 se nově podívá i na novou generaci konzolí - na PlayStation 4 a Xbox One. Nová verze se bude jmenovat Tomb Raider: Definitive Edition. Pochopitelně můžeme očekávat vylepšenou grafiku, detaily, lepší framerate, všechna DLC... Jednoduše kompletní a tu nejlepší edici se vším všudy.

Na portu pro nové konzole se podíleli United Front Games, zatímco Crystal Dynamics, tvůrci původní hry, pracují na nějakém novém projektu. Pokud jste nového Tomb Raidera ještě nehráli a chystáte se na některou z nových konzolí, můžete si zapsat do kalendáře leden 2014 - právě to je datum vydání Tomb Raider: Definitive Edition pro Evropu.

Samozřejmostí je pak rozlišení 1080p, vlasová technologie TressFX a ke všemu již vydanému DLC přidají United Front Games navrch ještě komiks Tomb Raider: The Beginning, artbook Tomb Raider: The Art of Survival a dokument The Final Hours of Tomb Raider. Pokud byste se snad rozhodli pro verzi na Xbox One, budete moct měnit zbraně pomocí Kinectu a díky němu se dostanete i do menu. PlayStation 4 verze zase bude měnit Light Bar na Dualshocku 4 podle scén a chybět nebude ani funkce remote Play pro PlayStation Vita.

Nejnovější články