Multiplayerová akce Dirty Bomb vás zve do betatestu zničeného Londýna
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerová akce Dirty Bomb vás zve do betatestu zničeného Londýna

3. 6. 2015 15:12 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Multiplayerová řežba Dirty Bomb dorazila na Steam ve formě betaverze. Zaměřuje se na obvyklé týmově laděné šarvátky a snaží se hráče zaujmout neobvyklým prostředím. Hra je zasazená do post-apokalyptického a vybydleného Londýna blízké budoucnosti, ve kterém již nepanuje ani zákon ani pořádek a kde se hlavní role ujímají bandy po zuby ozbrojených žoldáků toužících po rychlém zbohatnutí.

Výhodou je, že do takového světa mohou nyní všichni hráči naskočit v rámci otevřené a nijak omezené betaverze – Dirty Bomb totiž stojí na free-to-play systému a tedy nic nestojí. To by však nemělo ve hráčích vzbuzovat obavy, naopak – tvůrci jsou ambiciózní a se svým titulem si značně věří.

F2P platební model Dirty Bomb bude spočívat v tom, že dvě z dvanácti tříd budou dostupné neustále, další tři zdarma budou neustále rotovat a ty ostatní budou k dispozici za úplatu. Betaverze samotná startuje se dvěma módy, pěticí map a možností za tvrdou měnu dokupovat si do týmu další žoldáky. Na oslavu spuštění betaverze budou autoři vysílat dnes od osmi hodin našeho času na Twitchi živý stream.

Cílem hráčů je zorientovat se v katastrofou postiženém Londýně a s týmem ostatních se pokusit na ruinách padlé Mekky západní civilizace zbohatnout. Že to nebude jen tak, to je jistě netřeba dodávat a rovněž nebudete ani samotní, kdo si do palice vzal podobný nápad. Podívat se také můžete na trailer, který ve zkratce představuje herní náplň.

zdroj: Archiv

Nejnovější články