Minimalistický horor The Last Door roztáčí podruhé kola příběhu podle Lovecrafta a Poea
zdroj: tisková zpráva

Minimalistický horor The Last Door roztáčí podruhé kola příběhu podle Lovecrafta a Poea

26. 10. 2015 17:37 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Příběh minimalistické hororové adventury The Last Door bude pokračovat druhou sezónou, jejíž první epizoda je dostupná v early access verzi na Steamu. První část s podtitulem Playwright navazuje na konec první série a v kůži Dr. Johna Wakefielda, psychiatra protagonisty první série Jeremiaha Devitta, se snažíte najít svého klienta, který se za záhadných okolností vypařil neznámo kam.

Vývojáři ze studia The Game Kitchen slibují temný příběh, hutnou atmosféru i spletité intriky mnoha dalších postav v Londýně i mimo něj, což byly kvality, které zdobily už úspěšnou první sezónu.

Díly druhé sezóny by měly krom jiného nabídnout větší mapu, více postav, větší množství záhad k vyřešení a tím pádem i více obsahu a větší trvanlivost, zatím však ještě v nehotové verzi.

The Last Door se netají inspirací díly H.P. Lovecrafta a Edgara Allana Poea, což stvrzují záběry na videu, ale i hratelné ukázky, které najdete na homepage. Volně ke stažení a vyzkoušení je pilotní epizoda první série a mezihra mezi první a druhou sérií.

zdroj: Archiv

Nejnovější články