Metro: Last Light vyjde s CZ titulky a DLCčkem v základu navíc
zdroj: tisková zpráva

Metro: Last Light vyjde s CZ titulky a DLCčkem v základu navíc

11. 4. 2013 12:18 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vůbec bych se nedivil, kdyby vaše nedočkavost po Metro: Last Light dosáhla po nedávném videu, které zevrubně představilo postapokalyptický herní svět, kritické hodnoty. Ostatně, řada z vás dává tento niterný stav najevo v diskusích už docela dlouho. A bude vás zřejmě ještě víc, troufám si odhadovat. Cenega totiž oznámila svůj záměr vydat Metro: Last Light v ČR a SR s českými titulky, což neplatí jen pro PC verzi, ale i pro obě dvě verze konzolové (PS3, X360).

S českými titulky zde hru chtěla samozřejmě vydat už spol. Comgad, jak jistě víte, takže Cenega na to jen navázala. Stejně jde o příjemnou zprávu a ne jedinou. Jak upozorňuje tisková zpráva, budou při zahájení prodeje Metro: Last Light v ČR a SR (17. květen) všechny kopie hry k dispozici v limitované edici obsahující navíc DLC Hraničářský režim.

Aby nedošlo ke zkomolení, nechám tiskovku, aby DLC Hraničářský režim charakterizovala: „Náročný Hraničářský režim je určený především pro zkušené hráče, kteří nejsou ve světě Metra žádnými nováčky. Díky absenci grafického uživatelského rozhraní (HUD) je zážitek ze hry mnohem působivější, nepřátelé jsou navíc výrazně nebezpečnější a náboje i filtry do plynové masky jsou o poznání vzácnější než v běžném herním režimu.

Na druhou stranu odvážlivci, kteří tuto výzvu přijmou, získají přístup k jedinečnému hraničářskému vybavení, jehož součástí je mimo jiné exkluzivní ruská útočná puška AKSU, a dostanou dalších 100 vojenských nábojů, za něž si budou moci vylepšit svou úvodní výzbroj.“

Nezní to špatně, v zásadě jde tedy o hardcore mód, který se k nehostinnosti světa Metro: Last Light docela hodí. Nemyslíte?

Nejnovější články