Létající mechové se vrací v kooperačním RPG AirMech Wastelands
zdroj: tisková zpráva

Létající mechové se vrací v kooperačním RPG AirMech Wastelands

27. 11. 2017 10:53 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Mít vlastního obřího mecha, jehož pomocí rozšlapete a rozstřílíte legie nepřátel, je jedna věc. Mít vlastního obřího mecha, který zároveň umí létat, je něco úplně jiného a nesrovnatelně lepšího. Na to aspoň sází AirMech Wastelands, kooperační akční RPG se strategickými prvky, v němž si můžete postavit svou vlastní robotí armádu a pokusit se zachránit zdevastované zbytky lidstva.

Všechno začíná kdesi v americkém vnitrozemí, posledním útočišti přeživších apokalypsy. Pobřeží jsou kompletně zničená, a tak nezbývá, než se protloukat pouští a odolávat záhadným nájezdům majícím za úkol vymýtit poslední zbytky odporu. Ještě že máte svého mecha – zpočátku jednoho, ale postupem času se dostanete k celé flotile.

zdroj: Vlastní

Toho dosáhnete hraním příběhové kampaně, bojováním o loot nebo časově omezenými eventy, které tvůrci hodlají postupně přidávat. To všechno buď ve společnosti přátel, nebo o samotě – ale pozor, i pro sólo průchod hrou potřebujete internetové připojení, například abyste mohli obchodovat s ostatními hráči a získat pro svého mecha to nejlepší možné vybavení.

AirMech Wastelands je prozatím na Steamu v early accessu, ale přibližně do měsíce by měl vyjít jako plná hra za 20 eur. To však neplatí pro hráče, kteří se v minulém díle série, na PvP zaměřeném AirMech Strike, dostali na některou z placených VIP úrovní – ti dostanou Wastelands zadarmo. Tvůrci nezapomněli ani na ostatní veterány, protože mezi oběma hrami se bude sdílet obsah inventáře.

Nejnovější články