KFC totálně divným videem oznámilo založení vlastní herní divize
zdroj: tisková zpráva

KFC totálně divným videem oznámilo založení vlastní herní divize

12. 10. 2018 10:13 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Ze všech velkých světových společností, které by mohly vstoupit do herního průmyslu, by mě tedy KFC napadlo asi jako úplně poslední. Čekal bych, že Colonel Sanders oznámí spíš další předražený kyblík plný dobroučkých nezdravých kuřátek, ale místo toho… no, to je vlastně hodně těžko říct. Divize KFC Gaming se podělila o jediné video, které je stejně bizarní, jako matoucí.

Hlavní roli v něm hraje bělovousý důstojník, ale místo aby míchal svých jedenáct tajných bylinek a koření (i když podle Wikipedie už zas tak tajné nejsou), radši bije protivníky v ringu hry WWE 2K18 a ubližuje Ronaldu McDonaldovi kuřecím stehnem. Do toho stačí vložit náhodné záběry z Fortnite, a máte vynikající propagační video.

V kontextu fastfoodových řetězců se nehodí zmiňovat virálnost, ale uznejte, že tohle má opravdový potenciál. Jen je poněkud nejasné, co to všechno znamená. Založí KFC e-sportový tým? Udělá ze svého plukovníka postavičku, co bude pravidelně hostovat v různých hrách? Nebo se snad vrhne přímo na vývoj vlastních titulů? Taková střílečka, v níž musíte během striktního časového limitu zmasakrovat víc v klecích zamčených kuřat než soupeřící tým, by se na Twitchi mohla ujmout.

Heslem KFC Gaming se zdá být „Player One has entered the game“, což je natolik mdlé prohlášení, že by chuťovým testem asi neprošlo – kuřátka přece musejí být pořádně ostrá a kořeněná. Nechci ale soudit dne před večerem, a večer ještě nenastal. Až padne tma, můžu vám slíbit, že budeme u toho. A jestli se to povede, do McDonaldu už nikdy nevkročíme.

Nejnovější články