Hororová adventura Stitched vás zavede do zvrácené továrny na panenky
zdroj: tisková zpráva

Hororová adventura Stitched vás zavede do zvrácené továrny na panenky

10. 4. 2017 11:54 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vítejte do noční můry jménem Stitched. Catherine Stockholm je relativně obyčejná dívka, pokud pomineme fakt, že ztratila jednoho ze svých rodičů, což ji výrazně poznamenalo. Nedává tedy moc smysl, aby se zrovna ona ocitla v děsivé továrně na panenky, s tváří nahrubo sešitou neumělými stehy a se spoustou monster a puzzlů, přes které se musí dostat pryč.

Systém hry by měl fungovat tak, že řešíte náročné puzzly a ve chvíli, kdy je rozlomíte, následuje akční sekvence, kdy po vás jde několik monster. Takže místo oddychnutí si, že vás hlava nezklamala následuje scéna útěku, kdy vás monstra nesmí zabít. Naštěstí to vypadá, že Catherine nepadne po jedné ráně a bude prostor i na chyby.

Stitched disponuju opravdu hutnou atmosférou, kterou doplňuje příběh, jenž není jen o tom, jak se dívka snaží utéct z továrny. Je zjevné, že příběh vyprávěný prostřednictvím ručně kreslených scén, bude pracovat právě se ztrátou jednoho rodiče a možným proviněním toho druhého. Samozřejmě, odkrývat nepříjemnou pravdu o své rodině, už tak poničené tragédií, je vždy nepříjemné a jen to přidá celkově tísnivé a neveselé atmosféře.

zdroj: Vlastní

Tvůrci ze studia Fluffex se momentálně uchází o vaše pozitivní hodnocená na Steam Greenlight, přičemž plnou verzi hry by rádi vydali letos na podzim.

Nejnovější články