Homepage Prince of Persia: Sands of Time
zdroj: tisková zpráva

Homepage Prince of Persia: Sands of Time

15. 9. 2003 23:23 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Francouzský UbiSoft dnes zprovoznil novou oficiální stránku ke svému chystanému akčně-adventurnímu počinu Prince of Persia: Sands of Time, která je umístěna na www.PrinceOfPersiaGame.com.

Vedle základních informací o hře tu najdete i nové screenshoty, které jsme již přidali do naší galerie. V sekci Characters oficiální stránky se můžete podívat na profily významných postav ze hry, a to prince, krásné Farah, vezíra, sultána a krále Sharamana. Pod položkou Traps zase objevíte dvě videa, představující překážky ze hry a předvádějící způsob, jak si s nimi může princ poradit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pěkně zpracována je i virtuální prohlídka po čtyřech herních prostředích včetně sultánského paláce a zajímavě působí též část, věnující se vývoji hry (Making Of). Na souvisejících videích můžete zhlédnout animace prince i ostatních postav, a to z různých stádií vývoje titulu. Kapitola Sands of Time zase odhalí něco málo o pěti silách Písků času, které může princ využívat a mezi které patří mimo jiné schopnost zpomalovat čas, "zmrazit" nepřátele nebo vidět do budoucnosti. Připomínám, že Prince of Persia: Sands of Time vyjde pro PC, PS2, Xbox, GameCube i GBA v listopadu 2003. U nás se hra objeví pod jménem Princ z Persie: Písky času o měsíc později a vyjde ve verzi s českými titulky za cenu 999 Kč.

kate

Nejnovější články