XIII, Prince of Persia a Warlords IV v češtině
zdroj: tisková zpráva

XIII, Prince of Persia a Warlords IV v češtině

8. 9. 2003 23:23 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Petr Kučera z vydavatelské společnosti Playman, která u nás distribuuje zejména produkci UbiSoftu, nám dnes poslal aktuální přehled všech titulů plánovaných na třetí až čtvrtý kvartál letošního roku.

Tím vyšlo poprvé najevo, že hned čtyři zajímavé tituly si budeme moci zahrát v rodném jazyce - konkrétně animovanou first-person střílečku XIII, tahovou fantasy strategii Warlords IV, third-person akci Prince of Persia: Sands of Time (Písky času) a nakonec také první datadisk Athena Sword pro Rainbow Six: Raven Shield, což je asi nezbytné vzhledem k překladu původní hry.

Níže přetiskujeme kompletní release-list Playmana včetně termínu uvedení na trh, předpokládané ceny a způsobu lokalizace. To by mohl být s přihlédnutím k dřívějším problémům s absencí patchů např. pro IL-2 Zapomenuté bitvy a Raven Shield CZ opět kámen úrazu, ale naštěstí u Warlords je vše řešeno raději formou dodatečného českého patche. Osobně jsem také velmi zvědav, jestli některá z ohlášených novinek opravdu vyjde podle slíbeného plánu, nebo jestli zase dojde k čtvrt až půlročnímu zpoždění, jako se to stávalo často v minulosti třeba s Raymanem 3 nebo Morrowindem.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Čím dál více aktivní je také Cinemax, který ve spolupráci s HYPE tento týden dokončil českou verzi stealth-akce Gorky Zero a nyní se bude soustředit na lokalizace RTS KnightShift (předpokládaný termín dokončení za měsíc) nebo adventury Broken Sword 3 (prosinec), jejíž dvě oficiální homepage byly zrovna dnes spuštěny - evropská, americká. Většinu z výše uvedených titulů, včetně Far Cry, bude navíc možné vlastnoručně vyzkoušet (nebo shlédnout jejich prezentaci) začátkem října v invexovské Game Hall, která se přestěhovala z malého a nedostačujícího pavilonu "L" do velké kopule pavilonu "Z". Pavel Šťastný z AT Computers dále naznačil, že tam z pod pokličky vytáhnou češtinu do Rise of Nations a že velké překvapení čeká na jak stávající, tak nové majitele anglické verze The Elder Scrolls III: Morrowind.

Abychom byli takřka kompletní, svůj vydavatelský plán nedávno aktualizoval i CD Projekt, který sází hlavně na Lionheart, Etherlords II, Worms 3D nebo dnes ohlášenou akční hru pro děti Hledá se Nemo (Finding Nemo) od Disneyho. Nezahálí ani Cenega, která oznámila speciální edici Korea: Forgotten Conflict (obsahuje tričko s motivem hry, jídelní hůlky, přívěsek na klíče s logem hry a unikátní mapy k misím) nebo zahájení prodeje Heaven and Hell s českým manuálem (recenzi s verdiktem 50% přineseme příští týden).

A na závěr jsme si nechali relativně novou společnost SevenM (nástupce Dynamic Systems), která bude v Čechách šířit všechny budoucí hry od Infogrames jako například Unreal Tournament 2004, Greyhawk nebo Terminator 3 - viz jejich chystaný přehled titulů včetně cen v XLS formátu. Jako vždy, všechny avizované novinky si můžete objednat z našeho internetového obchodu GameShop.Tiscali.cz, kde jednoduše stačí zadat název požadované hry do vyhledávače v levém sloupci.
zdroj: PR, vlastní zpráva

jd

Nejnovější články