Hitman představuje vaše cíle k likvidaci - Sarajevskou šestku
zdroj: tisková zpráva

Hitman představuje vaše cíle k likvidaci - Sarajevskou šestku

14. 3. 2016 16:54 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

První a druhá epizoda (Prolog a Francie) sedmidílného Hitmana je venku, další epizody budou následovat každý měsíc a IO Interactive se navíc chlubí pokročilou technickou stránkou hry. PC verze se může pyšnit nativní podporou DirectX 12. To z Hitmana činí jednu z prvních vlaštovek AAA her s podporou této technologie.

Ta se týká především grafických karet od AMD – tam Hitman představuje nejlepší optimalizaci. Avšak ani majitelé karet od Nvidie nepřijdou zkrátka a i oni se v případě odpovídajícího hardwarového vybavení dočkají podpory této technologie. Všech platforem se pak už ale týká další obsah hry – v dubnu vyrazí hráči do Itálie, následovat bude v květnu Maroko a následně přijde ještě Japonsko, Thajsko a Spojené státy.

Na šestici unikátních kontraktů pak láká přiložený trailer – takzvaná Sarajevská šestka jsou herním příběhem pospojované cíle, na které se však mohou těšit pouze majitelé PS4 verze hry. Sarajevskou šestku, tedy uniklé pohlaváry z války v Bosně a Hercegovině, budou hráči honit napříč všemi zmíněnými lokacemi.

zdroj: Archiv

Prvního z nich, Scotta Sarna, už mohou hráči lovit nyní, tedy v prologu hry a v ulicích Paříže. Další pak budou přicházet každý následující měsíc.

Nejnovější články