Hearthstone představuje Heroic Tavern Brawl pro soutěživé a zkušené hráče
zdroj: tisková zpráva

Hearthstone představuje Heroic Tavern Brawl pro soutěživé a zkušené hráče

18. 10. 2016 12:19 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Každý týden na vás v Hearthstone čeká nový Tavern Brawl, který představuje někdy zábavnou, někdy méně zábavnou možnost, jak získat zdarma jeden balíček. Tento týden ovšem tvůrci přišli s novým Tavern Brawlem, o němž rovnou říkají, že není pro každého. Naznačuje to už název Heroic a fakt, že pro jeho aktivaci musíte zaplatit tisíc zlaťáků nebo deset dolarů. Pokud se vám protočily panenky, vězte, že Blizzard chce experimentovat a tentokrát se rozhodl, že zkusí týden pro "opravdu soutěživé a zkušené hráče."

Heroic Tavern Brawl funguje jako Arena, ovšem vstup do něj je mnohem dražší. Navíc, nevybíráte si zde z náhodně losovaných karet, ale vytvoříte si vlastní Standard balíček, se který budete hrát proti hráčům s jejich balíčky. A pozor, jakmile se do Brawlu pustíte, že nemůžete svůj balíček upravovat, takže jde de facto o formát, který se nejvíc blíží turnajovému módu, po němž mnoho hráčů volá.

Pravidla jsou jinak stejná jako v Areně. Cílem je získat co nejvíc vítězství, maximum je dvanáct, přičemž podle počtu vítězství dostanete i patřičnou odměnu. Jakmile ale třikrát prohrajete, Brawl pro vás končí. Počet pokusů (každý za nový vstupní poplatek) je pak pět. To kdybyste měli nastřádáno spoustu zlaťáků.

zdroj: Archiv

Odměny ovšem odpovídají vysoké vstupní ceně, byť nemůžete počítat s tím, že třeba s pouhými pěti výhrami se vám investice v hodnotě Dustu vrátí. Přehlednou tabulku odměň najdete zde, přičemž je samozřejmě nejatraktivnější odměna za dvanáct výher, která činí 50 balíčků, 1100 Dustu, 1100 zlaťáků a tři zlaté legendy.

Heroic Tavern Brawl opravdu není pro každého, ale jde o zajímavý experiment. Blizzard si tak může vyzkoušet možný další mód pro hraní, který by naplnil, alespoň částečně, touhu po turnajovém formátu s předkonstruovanými balíčky. A pokud vás tohle všechno nechává chladnými, příští týden bude nový, už zase tradiční Tavern Brawl.

Nejnovější články