Hardcore survival Green Hell sází na realističnost. Trpět bude tělo, mysl i žaludek
zdroj: tisková zpráva

Hardcore survival Green Hell sází na realističnost. Trpět bude tělo, mysl i žaludek

21. 5. 2018 14:06 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Simulátory přežívajících trosečníků zjevně ještě neřekly své poslední slovo. Žánr se neustále rozrůstá o nové kousky, které většinou nenabízí nic moc nového. Snad to neplatí o připravované novince. Green Hell není o přežití na německém závodním okruhu Nürburgring, ale v srdci amazonského pralesa, kde proti vám stojí divoká fauna, tropické nemoci a vaše vlastní osamělá mysl.

To, že krásné exotické prostředí umí být opravdu vražedné, nám dokázal už survival Stranded Deep. I džungle v Green Hell vypadá na pohled lákavě, ale stačí odhrnout jeden list, a už berete nohy na ramena. Bezejmenný pán se zde ocitá z neznámých příčin, klasicky si nic nepamatuje a touží jen a pouze po přežití.

Začnete výrobou jednoduchých nástrojů, pokusíte se ulovit něco k snědku a postupně si vybudujete nový domov. Ve velmi nepřátelském prostředí. Když se vás nepokusí zabít vyhladovělá šelma, tak to připadne na vrub pijavicím, komárům, hnisajícím ranám, nebo se jednoduše zblázníte.

zdroj: Archiv

Trailer to jen naznačuje, ale 20minutové záběry z hraní ukazují důraz na realističnost a pěkně nechutné praktiky. Pokud nechcete přijít o ruku vlivem zanícení, oberte opodál tlející zdechlinu o červy a nechte je vyžrat vám z rány hnis…

V závěru videa se dozvíte, že vám společnost dělá ještě někdo jiný. Někdo, kdo chodí jen po zadních a nedisponuje hustou srstí. Džungle skrývá různá tajemství, která se pokusíte odhalit v příběhovém módu, v němž vám dělá společnost rádio a hlas vaší milované. Survival Green Hell se v létě chystá na Steam do Early Accessu, který má trvat tři měsíce. Ale víte, jak to chodí.

Nejnovější články