GoG nabízí hry od EA - Ultima Underworld a Dungeon Keeper
zdroj: tisková zpráva

GoG nabízí hry od EA - Ultima Underworld a Dungeon Keeper

2. 6. 2011 22:23 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tisková konference CD Projektu, která připomínala pokus o rekonstrukci feministického románu Na Větrné hůrce, se ani zdaleka netočila jen okolo konzolové verze druhého Zaklínače, patche s několika úpravami pro PC verzi nebo nedej bože stažitelného balíčku, který Geraltovi přinese pár účesů a oblečků. To hlavní, alespoň pro některé, přišlo až na závěr, kdy došlo na oznamování nové firmy, jejíž hry se začnou zjevovat na portále GoodOldGames. Ve hře byly tituly od firem Microsoft, LucasArts, Electronic Arts, Square Enix a Take 2. Doufali jsme samozřejmě v LucasArts, ale nakonec je tím vyvoleným EA. A vlastně je to dobře, protože už nyní si díky tomu můžete na GoG zakoupit trojici opravdových klasik, jak by řekl klasik.

Dungeon Keeper je strategie od Bullfrogu z doby, kdy toho ještě Peter Molyneux tolik nenamluvil a více se soustředil na vývoj her. Wing Commader: Privateer je něco pro fandy vesmírných simulátorů a stříleček, kteří se ještě pořád nesmířili s tím, že Chris Roberts dělá místo skvělých her špatné filmy. No a RPG kombo Ultima Underworld 1+2 je povinná školní látka pro všechny, kdo se jen kdy o RPG žánr otřeli.

Chlapci z CDP navíc slíbili, že další trojice starších her od EA se na GoG objeví během léta, celkem jich od EA v dalších měsících vyjde na GoG 25 včetně pecek jako Crusader: No remorse, Sid Meier's Alpha CentauriMagic Carpet (thx prudislav). A pokud se ptáte, jestli se na GoG objeví i System Shock, když práva na hru patří EA, tak pro vás vývojáři mají zhruba takovouto odpověď: „V tuhle chvíli nic dohodnuté není, ale půjdeme po tom, jako hladoví psi. S Baldur’s Gate to bylo podobné a nakonec jsme tuto sérii na GoG dostali.“ Víra je základ všeho!

 

Nejnovější články