Film Assassin's Creed asi bude, Sony zajišťuje domény
zdroj: tisková zpráva

Film Assassin's Creed asi bude, Sony zajišťuje domény

25. 10. 2011 11:41 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

O tom, že se sága Assassin's Creed dočká filmového zpracování, se hovoří už nějaký ten pátek.

Ostatně, když došlo ke zřízení filmové pobočky Ubisoftu jménem Ubisoft Motion Pictures, první věcí, která každého napadla, je právě filmové zpracování téhle hry. Před několika dny skutečně došlo k potvrzení kontaktu se Sony Pictures, kteří by rádi získali licenci na tuhle hru a převedli ji na filmové plátno.


Nyní, jak se zdá, už je dohoda na spadnutí a nebo k ní už v zákulisí došlo, protože Sony Pictures začali zajišťovat internetové domény, které se vztahují k filmu Assassin's Creed. Celkem bylo rezervováno šestnáct domén: assassins-creed-movie.com, assassins-creed.net, assassins-creedmovie.com, assassinscreed-film.com, assassinscreed-film.net, assassinscreed-movie.com, assassinscreed-movie.net, assassinscreed-thefilm.com, assassinscreed-thefilm.net, assassinscreed-themovie.com, assassinscreed-themovie.net, assassinscreedfilm.com, assassinscreedfilm.net, assassinscreedthefilm.com, assassinscreedthefilm.net, assassinscreedthemovie.net.

To už je slušné spektrum všech možných kombinací značky a pojmu „film“, takže se zdá, že je ruka v rukávě. Teoreticky už můžeme začít spekulovat. Kdo bude hlavním hrdinou? Ezio, Altair nebo Desmond? Bude tu vůbec Desmond v nějaké výrazné roli, když je hlavním tahákem historické prostředí? Nebo vznikne nějaká samostatná linie, protože kupříkladu Ezio má už svůj život slušně zmapovaný a ve hře máme de facto jakýsi film už vytvořený. A pak přijde na řadu spekulace ohledně režiséra a samozřejmě představitele hlavní role... Klidně si v diskusi zafantazírujte a svěřte se, koho byste na obou klíčových rolích nejraději viděli.

Je to také důkaz toho, že Sony Pictures nyní vidí v rámci videoher solidní potenciál. Stále je ve hře Uncharted (chceme staršího Nathana v podání Nathana Filliona!) a přidalo se k němu inFamous. Na druhou stranu, zkušenosti s filmovými adaptacemi nemáme nejlepší ani my, jako hráči, ani producenti. Kupříkladu Princ z Persie: Písky času byl pod Disneyho zastřešením obrovským finančním zklamáním a Jerrymu Bruckheimerovi nadělal další vrásky na, už tak zbrázděném, čele.

Nejnovější články